pondelok 23. marca 2015

♥ Nové vílôčky ♥

Nové malilinké kvetinkové vílie bytôstky :

Drahomíra, Fialôčka, Karafienka, Zorana a Slavena.


Vytvorené z polymérovej hmoty s drôtenou konštrukciou, s vloženými korálkovými očkami, vypálené, domaľované a dozdobené tylom, vlnou, lupienkami, bavlnou, žaluďami, stužkami, filcom, rolničkami, reálnymi mihalničkami . . .

Všetky bytôstky sú RUČNE modelované, každá je iná, každá je ORIGINÁL . . .


Každá bytôstka je balená do darčekovej krabičky vystlanej machom so svojím menom.


Info o dostupnosti a cene na: 

Víla Drahomíra je trochu nostalgická biela vílka s plavými vlasmi v drdole ozdobenými kvietkom, s madeirovou sukňou s bielou tylovou spodničkou. Vlastní drevenú klietku s vtáčikom . . .



Víla Fialôčka je jemnunko fialková vílka s filcovou čiapočkou s rolničkou, s lupienkovou sukničkou a so spodničkou z bieleho tylu . . . Miluje všetky kvietky, najviac lila farieb :) 



Víla Karafienka je vílka so svetlozeleným telíčkom, dozdobeným zelenými lupienkami a červenou tylovou sukničkou. Červené vlásky jej zdobí klobúčik zo žaluďa s červenou rolničkou. Vlastní kovovú maľovanú krhličku :) 



Víla Zorana je jemná zelenkavá víla s lupienkovým venčekom na hlavičke. Patrí k nej sklenená fľaštička s korkovým uzáverom, v ktorej sú zlaté lupienky :)



Víla Slavena je tak trochu folková vílka s bavlnenou lemovanou sukničkou a madeirovou spodničkou. Do svojho kovového vedierka zbiera oriešky, kamienky, semienka a iné prírodninky . . .



Všetky vílie priateľky na priateľskom posedeníčku . . .

Veľkosť : cca 14 - 17 cm






štvrtok 19. marca 2015

♥ Natálka a Zvonilka ♥

Na svet prišli ďalšie bytôstky z polymérovej hmoty, NATÁLKA a ZVONILKA, vytvorené na želanie . . .



" Natálka je malé dievčatko,

no veľkou slečnou sa stane zakrátko . . .


Vec je to však istá, 

šantiť neprestane, a to dozaista . . .


So Zvonilkou z Ateliéru Lesanka,

kamarátiť sa je krásna rozprávka . . . "









 










Veľkosť: 12 a 16 cm

Zvonilka je zabalená v darčekovej krabičke, ktorá je vystlaná machom.

Natálke slúži krabička ako postieľka s vankúšom a perinkou s obojstranným vzorom.


Každá bytôstka je originál !





pondelok 16. marca 2015

♥ Zajko Simonka ♥

Zajko ušitý z bavlnených látočiek a vyplnený antialergickým PES termovláknom v tvare guličiek. Telíčko je ušité zo svetlunkej fialkovej bavlny, končatiny prišité k telíčku cez gombičky pevnou ľanovou niťou, aby sa s nimi dalo pohybovať. 


Zajko má tyrkysovo-ružové šatôčky a kabelku z fialovej koženky, v ktorej nosí filcovú mrkvičku. Tvárička je vyšitá a domaľovaná farbou na textil. Na hlávke má čelenku s bavlneným kvietkom, dozdobenú čipkou, stužkou a tylom. Na nožičke má vyšité meno "Simonka".


Zajko má cca 35 cm.








♥ Albumík pre mamičku ♥

Ručne robený album k okrúhkym narodeninám o rozmere 20 x 25 cm na vaše fotečky  :) 

Zdobený pečiatkovaním, kartičkami na journaling, obáločkami, srdiečkami, výsekmi a rôznymi inými drobnôstkami . . . Okrem fotiek sem môžte povkladať vaše svadobné oznámenie, sľuby, a do vopred pripravených kartičiek napíšete odkazy k jednotlivým fotografiám. 

Použité kvalitné scrapbookové papiere nižšej aj vyššej gramáže (90, 150, 250 g/m2).
Album je z bielej papierovej lepenky spojený bielou špirálou. Skladá sa z 10 vnútorných strán/listov s hrúbkou 1 mm a 2 vonkajších strán s hrúbkou 1,5 mm.  Album sa viaže na mašličku hrubým prírodným špagátom a scrap šnúrkou. 

V tomto albume je nalepených 60 fotiek rôznych rozmerov.