pondelok 14. júla 2014

♥ Indiánske teepee pre deti ♥

Perfektná skrýša na rôzne hry a dobrodružstvá doma, na záhrade alebo na pláži. Toto päťuholníkové teepee je ručne šité z prírodných materiálov - 100 % bavlna + drevo. Dĺžka palíc je 160 cm, po rozložení je stan vysoký cca 130 cm a priemer spodnej základne je cca 140 cm. Stan je stabilný a palice sú skryté v tuneloch a pevne zviazané lanom. Po hre sa dá ľahko zložiť a schovať do kúta izby alebo pod posteľ. Možnosť prania na 40 °C. 







♥ A takto sa deťúrencom páčilo . . . ♥
Detail látky - potlač - vtáčiky na rozkvitnutých konárikoch, kolorovaná kresba na režnom podklade.

nedeľa 13. júla 2014

♥ MANDALA LÁSKY ♥

Mandalka na harmonizáciu spálne a na podporu lásky a nežnosti v dlhodobom partnerstve.


Mandala maľovaná na plátno s rozmermi 50 x 50 cm akrylovými farbami, dotvorená scrapbookovým papierom a pečiatkovaním, s povrchovou úpravou, v pastelových levanduľových, ružových a zelených odtieňoch ...


♥  LÁSKA je vo mne, ♥  LÁSKA je v tebe, ♥  LÁSKA je všade okolo nás . . . ♥


♥  Mandalka ušitá na mieru pre Mirku a Patrika  ♥


♥  Detail mandalky ♥

♥  Stred mandalky  ♥

štvrtok 10. júla 2014

♥Svadobný album a rámiky na fotky♥

Ručne robený album o rozmere 20 x 25 cm v jemných béžových staroružových a zelených odtieňoch.

Okrem fotiek sem môžte povkladať vaše svadobné oznámenie, vaše sľuby, črepinu, a do vopred pripravených kartičiek napíšete odkazy k jednotlivým fotografiám.

 Použité kvalitné scrapbookové papiere nižšej aj vyššej gramáže (90, 150, 250 g/m2).

Album je z bielej papierovej lepenky spojený bielou špirálou. Skladá sa z 10 vnútorných listov s hrúbkou 1 mm a 2 vonkajších s hrúbkou 1,5 mm. Všetky strany po okrajoch jemne patinované s nádychom starého vzhľadu. Album sa viaže na mašličku hrubým prírodným špagátom. 

Fotorámiky sú zhotovené z tvrdej lepenky 2 mm hrúbky obalenej scrapbookovým papierom, dotvorené z vnútornej strany obálkou na vaše vyznania, a z vonkajšej zadnej strany kartičkou na opis fotografie. Predná a zadná strana fotorámiku je spojená mašličkou zo špagátu, čím sa dá rámik krásne postaviť. Rámiky sú vyrobené na fotky o rozmere 13 x 9 cm.