piatok 26. júla 2013

Kvetinková víla Petúnka

Cyklamenková víla s trblietkavými ružovými krídelkami a veľkou sukničkou s tylovou spodničkou svetlo ružovej farby. Dozdobená lupienkami, stužkou, korálkami a lupienkovým klobúčkom s uplstenou stonkou.


Veľkosť : 60 cm









Kvetinková víla Kapucínka

Broskynkovo zelená víla s trblietkavými saténovými krídelkami a bavlnenými lístočkami a lupienkami prišitými na sukničke, s tylovou spodničkou jemnej marhuľkovej farby. Dozdobená saténovými ružičkami, stužkami, korálkami a lupienkovým klobúčkom.


Veľkosť : 60 cm 








štvrtok 11. júla 2013

Ružová víla

Ružová víla je jemná ružovkovo broskynková víla s vážkovými saténovými kridelkami a so sukničkou s prišitými organzovými a bavlnenými lupienkami. Má organzovú spodničku a aplikáciu ružičiek v páse a vo vláskoch. V rukách drží ružičku, ktorá je symbolom jej ochrany. Vytvorená z , aby ju šírila ďalej :D . . .












Víla Lila

Fialkovo biela víla Lila so saténovými motýlimi krídelkami dozdobená bielymi ružičkami s nariasenou satétovou sukničkou a tylovou spodničkou.

Veľkosť : 60 cm











Anjelka Modranka

Fialkovo modrá anjelka v pásikoch a bodkách, oblečená v sivomodrom kabátiku s kapuckou s kvietkovými gombičkami a filcovými botičkami. Patria k nej aj ruksakové krídelká a srdiečko s vyšitým nápisom " z lásky ".

Veľkosť : 60 cm














Anjelky

Pridávam ešte pár fotečiek mojich anjelok. 
Všetky anjelky sú ušité z kvalitných bavlnených Tilda látok dozdobené rôznymi aplikáciami, korálikmi, stužkami, filcom, plsťou, vlnou . . . a vyplnené antialergickým polyesterovým rúnom.

Veľkosť anjelok je 60 cm.


Naposledy pokope


Nerozlučná dvojka
Ďalšia séria anjelok Tilda







Anjelka Fialka

Fialková anjelka Fialka ušitá z bavlnených Tilda látok a dozdobená korálikmiV rukách drží ♥ z tej istej látky, na ktorom je vyšitý nápis " pre šťastie ".

Veľkosť : 60 cm









Anjelka Pomocnica

Ďalšia zo série " Tilda ", Anjelka Pomocnica, ktorá by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
Ušitá z bavlnených Tilda látok so zásterkou a srdiečkovým vreckom a šatkou na hlávke. Patrí k nej aj srdiečko s vyšitým nápisom
 " z lásky ".

Veľkosť : 60 cm






utorok 9. júla 2013

Moja prvá anjelka Tilda

Tak takto začala moja tvorba " Tilda bábik ". Je to prvá anjelka, ktorú som vôbec ušila . . . i keď nie je dokonalá, naštartovala ma do ďalšej tvorby, kde som postupne vychytávala " jednotlivé muchy " ako a čo urobiť lepšie. Napriek tomu si našla svoju novú majiteľku  :)





Anjelka Tilda Klobúčnica

Ružová anjelka s uplsteným klobúčkom, dozdobená farebnými korálikmi a ružičkou. V rukách drží srdiečko s vyšitým nápisom "môj anjel". 

Látková dekorácia ušitá z bavlnených látok a vyplnená antialergickým polyesterovým rúnom.
Veľkosť: 60 cm